• Covid 19: onze fietsenmakers zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Silence

E-Milers.com is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Naast de Segway, Paxster, Genny en Urban Arrow hebben wij ook twee merken elektrische scooters in ons assortiment: 1 voor particulieren en de Silence voor zakelijke klanten. Voor al onze voertuigen bieden wij gespecialiseerde service in ons service center in Den Bosch. Wilt u een proefrit maken op een van onze voertuigen? Wij hebben van al onze voertuigen demomodellen staan die u kunt testen in de showroom in Den Bosch.

Vraag proefrit aan

Silence elektrische scooter

De elektrische Silence scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. Silence heeft drie modellen: de S01, S02 en S03. De S02LS en HS zijn, evenals hun voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. De S02LS en HS heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact. Daarnaast heeft de S02LS een lichtere motor dan zijn voorganger. De S02 is net zoals de HS met een zware motor berekend op snelheden tot 100 km/u, terwijl de S02LS gemaakt is voor snelheden tot 45 km/u. Samen met de grote actieradius en het B2B chassis zorgt dit alles er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie.

De S03 heeft drie wielen voor meer stabiliteit en een maximaal totaalgewicht tot maar liefst 395 kg. Daarnaast heeft de e-scooter een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. De S03 heeft een actieradius tot 125 km, en is in combinatie met zijn grote laadvermogen ideaal voor bijvoorbeeld post- en pakketbezorging.

De nieuwste S01 is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik en deelsystemen en heeft een uniek accuwisselsysteem en is verbonden met een app. De S01 is naar verwachting leverbaar in Q3 2021. De S02LS heeft echter ook een versie voor B2C gebruik, met hetzelfde tweepersoonszadel en accuwisselsysteem als de S01.

Bestel uw Silence online

Diverse accessoires maken van uw Silence de perfecte e-scooter voor zakelijk gebruik

De 100% elektrische scooter is duurzaam, zuinig, efficiënt en snel. Daarnaast is de scooter door middel van diverse opties aan te passen aan uw specifieke businessbehoefte. Zo kan een model voor bezorgdiensten worden uitgebreid met een speciale bevestigingshaak, verschillende topboxen en een smartphonehouder. Voor politiediensten is de Silence uitgerust met een speciale voorkap, drie boxen, een licht- en geluidsysteem, politie bestickering en een megafoon. Gebruikt u de scooter als BOA of beveiliger? Dan kan de scooter worden uitgebreid met een windscherm en handbeschermers. Hiernaast kan de Silnce ook worden uitgerust met een second seat. Voor welke business dan ook, de e-silence is de perfecte partner!

Bekijk accessoires

Voordelig rijden met een elektrische scooter

De aanschafwaarde van een elektrische scooter is vaak hoger dan de aanschafprijs van een brandstofscooter. Maar de kosten van brandstof en onderhoud die worden bespaard door elektrisch te rijden, zijn zo hoog dat het in veel gevallen juist goedkoper is om elektrisch te rijden. Ook wanneer de aanschafprijs hierbij wordt meegenomen.

En dit is niet het enige voordeel in betaalbaarheid. De overheid stimuleert elektrisch rijden al jaren. Dit heeft voor veel belastingvoordelen en subsidies gezorgd. Ondernemers kunnen fiscale aftrek krijgen voor milieuvriendelijke investeringen, via de zogenaamde MIA/VAMIL regeling. Zo genieten ze van belastingvoordelen wanneer zij investeren in elektrische voertuigen. Dat belastingvoordeel loopt op tot gemiddeld 3 procent van het aanschafbedrag.

Via onze partner scooterflex bieden wij een financieringmogelijkheid aan voor uw elektrische scooter van E-Milers.com. Scooterflex is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als de e-scooter gedeeltelijk buiten uw budget valt. U rijdt het voertuig de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.

Lease uw e-scooter

Bespaar het milieu met elektrisch rijden

Een van de voornaamste reden voor een elektrische scooter blijft natuurlijk het milieu. Duurzaamheid is voor ondernemers steeds belangrijker. Elektrisch rijden zorgt voor een flinke vermindering van de CO2 uitstoot op de weg, vooral bij het rijden op groen opgewekte stroom. En die vermindering van CO2 uitstoot is hard nodig. Er zijn op dit moment zo’n 900 miljoen voertuigen op de wereld die bijna allemaal rijden op fossiele brandstoffen. Deze brandstoffen raken op termijn uitgeput, worden duurder en vervuilen de lucht. Elektrisch rijden kan dit allemaal helpen te voorkomen.

Geniet van de stilte op een elektrische scooter

Geluidshinder kan vervelende gevolgen hebben: slaaptekort, stress en zelfs de dood. Dé oplossing: elektrisch rijden. Het blijkt de meest succesvolle manier van het terugdringen van geluidshinder in woonwijken te zijn. Uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving blijkt dat de geluidshinder van auto’s in steden af neemt met ongeveer 30% bij een volledig elektrisch wagenpark. Niet alleen is dit beter voor de nationale gezondheid, hierdoor kan er mogelijk ook op geluidsmaatregelen worden bespaard. Nummer 1 in de lijst van geluidshinder door verkeer is de scooter. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische scooter zou daarom volgens velen de strijd aan moeten gaan met de luide traditionele scooter.

Neem contact op

Laatst bekeken