• Covid 19: onze fietsenmakers zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Subsidie

DE MIA/VAMIL SUBSIDIEREGELING BIJ ZAKELIJKE KOOP

De Segway PT , Silence scooter en andere elektrisch aangedreven brom- of snorfietsen met lithiumhoudende accu, zijn toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee zijn de vervoermiddelen officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Silence of  Segway PT in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan het milieu beperken.

MIA/VAMIL VOOR UW ELEKTRISCH VOERTUIG

Ek bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Segway PT of Silence en/of batterijen voor een Segway PT en/of Silence, kan in aanmerking komen voor deze regeling. De regeling voor de Segway PT is opgesplitst in twee delen; de Segway PT zelf en de batterijen afzonderlijk.

MIA/VAMIL AANVRAGEN

In het stappenplan op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Overheid (RVO) staat precies hoe u de subsidie kunt aanvragen. U kunt ook contact opnemen met uw accountant.

Let op: eerdere investeringen kunnen met terugwerkende kracht tot drie maanden alsnog worden aangemeld bij het RVO.

Laatst bekeken